Toteutamme teille kotisivut edullisesti – laadusta tinkimättä.

Me DigiEdustalla suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme kotisivuja yrityksille ja yhdistyksille. Anna meidän rakentaa teille helposti muokattavat kotisivut edullisesti, jotta te voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne nettisivujen kanssa painimisen sijaan.

Toteutamme yrityksellesi laadukkaat kotisivut edullisesti.

Laske alustava hinta kotisivuille

Kotisivujen hintalaskuri

Miksi valita meidät?

Helppo muokattavuus: DigiEdusta Managerin avulla voit muokata sivujen tekstejä ja vaihtaa kuvia reaaliajassa, seurata sivujen analytiikkaa ja hallinnoida useita sähköpostiosoitteita.
Edullinen toteutus: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ilman piilokuluja.
Helppo muokattavuus: Sivuston päivittäminen on vaivatonta sovelluksemme, DigiEdusta Managerin avulla.
Responsiivinen design: Kotisivusi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla, puhelimista tietokoneisiin.
Henkilökohtainen tuki: Tarjoamme ystävällistä ja asiantuntevaa tukea kaikissa kotisivuihin liittyvissä kysymyksissäsi.
laadukkaat kotisivut edullisesti

”Aikaa säästyy, kun kaikki kotisivujen hallintaan liittyvä löytyy saman katon alta.”

Katja Wahlman
Yrittäjä, Parturi-kampaamo Hiuskulma

”Päivitetyt sivumme ovat juuri meidän näköiset ja ne tarjoavat asiakkaille kaikki tarvittavat tiedot. Olemme tyytyväisiä!”

Olga Saarno
Yrittäjä, Koiraväen Oy

”Aikaisemmat sivuni olivat vanhentuneet ja vaikeasti navigoitavat. Uudet sivut ovat heti tuottaneet tulosta nostamalla konversioiden määrää merkittävästi”

Tuija Venäläinen
Yrittäjä, Myyntivipu Oy

Tutustu referensseihin

referenssit kuva

Miten toteuttamamme kotisivut tuovat teille säästöjä?

Helppokäyttöiset työkalut

Kun sivuja voi muokata helppokäyttöisillä työkaluilla kuten DigiEdusta Managerilla, sivujen jatkokehitys onnistuu tehokkaasti. Sovelluksen käyttö säästää sekä aikaa, että kustannuksia. Kun teet muokkaukset itse, niin sinun ei tarvitse maksaa web-kehittäjälle sivujen jatkokehityksestä.

Aikaa kestävä sivujen toteutus

Luomme teille aikaa kestävät kotisivut edullisesti. Toteuttamaamme sivustoa ei tarvitse jatkuvasti päivittää tai muokata. Sivuihimme kuuluu mm. seuraavat ominaisuudet:

– Selkeä ulkoasu
Luomme ajattomia ja selkeitä ulkoasuja, jotka eivät vanhene nopeasti. Minimalistinen design varmistaa, että saat kotisivut edullisesti. Lisäksi sivuston visuaalinen ilme pysyy modernina ja houkuttelevana pidempään, mikä vähentää tarvetta kalliisiin uudistuksiin.

– Responsiivinen suunnittelu
Suunnittelemme kaikki sivumme responsiivisiksi. Responsiivinen suunnittelu tarkoittaa sivujen suunnittelua sellaisiksi, että ne toimivat kaikilla laitteilla, näytön koosta riippumatta. Näin varmistamme, että sivut toimivat nyt ja tulevaisuudessakin, selasi kävijä sitten minkälaisella laitteella tahansa.

– Laajasti tuettujen teknologioiden hyödyntäminen
Toteutamme kotisivut laajasti käytetyllä sisällönhallintajärjestelmällä, WordPressillä. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä. WordPressillä ja sen lisäosilla on laaja kehittäjäyhteisö, mikä varmistaa sivujen toimivuuden tulevaisuudessakin.

– Hyvä käyttäjäkokemus ja helppo navigointi
Panostamme sivuissamme käyttäjäystävällisyyteen ja helppoon navigointiin. Näin varmistamme sen, että sivuilla kävijät löytävät tarvitsemansa tiedon helposti.

Helposti navigoitavat kotisivut yritykselle

Toteuttamamme kotisivut ovat selkeät ja helposti navigoitavat.

Tietoturva ja luotettavuus

Yksi tehokas keino pitää asiakkaiden kustannukset kurissa, on taata, että sivut ovat turvassa hakkereilta. Asianmukaisilla tietoturvakäytännöillä ja varmuuskopiojärjestelmillä voidaan ehkäistä tietomurtoja ja vahinkoja, jotka voisivat johtaa kalliisiin korjauksiin ja mainehaittoihin. Lisäksi luotettavat kotisivut vähentävät mahdollisia katkoksia ja käyttöongelmia, mikä parantaa asiakkaiden käyttäjäkokemusta ja vähentää tarvetta jatkuville korjauksille.

Laaja analytiikka

Asiakkaiden palautteen ja kävijäanalytiikan hyödyntäminen voi auttaa tunnistamaan tapoja parantaa kotisivujen suorituskykyä ja käyttökokemusta ilman suuria investointeja. Käyttämällä analytiikkaa voidaan selvittää, mitkä sivuston osa-alueet kaipaavat parannuksia, ja keskittää niihin resursseja. Tämä auttaa optimoimaan sivuston toimintaa ilman suuria lisäkustannuksia.

Valmiiden ohjelmistojen hyödyntäminen

Valmiiden ohjelmistojen, kuten WordPressin lisäosien, käyttö on erinomainen tapa rakentaa kotisivut edullisesti. Nämä lisäosat tarjoavat valmiita ratkaisuja moniin erilaisiin tarpeisiin, jotka liittyvät sivuston toiminnallisuuksiin, ulkoasuun ja optimointiin. Aikaa säästyy, kun toimintoja ei tarvitse kehittää alusta alkaen itse.

WordPressissä on valtava valikoima ilmaisia ja maksullisia lisäosia, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, kuten yhteydenottolomakkeita, sosiaalisen median integraatioita, hakukoneoptimointia, verkkokauppaominaisuuksia ja paljon muuta. Näiden lisäosien avulla voi rakentaa monipuolisia ja toimivia kotisivuja tehokkaasti. Useimmat lisäosista ovat joko ilmaisia tai tarjoavat kohtuullisen hinnoittelun. Lisäksi ne voivat auttaa välttämään kalliita räätälöityjä kehitysprojekteja tarjoamalla ratkaisuja moniin yleisiin tarpeisiin.

Hakukoneystävällisyys

Hakukoneoptimointi on parasta ottaa huomioon jo sivuston suunnittelussa. WordPressillä luodut sivut ovat lähtökohtaisesti hakukoneystävälliset. Lisäksi kun sivuston rakenteen ja sisällön suunnittelussa käytetään hakukoneoptimointiin liittyviä parhaita käytäntöjä, voidaan varmistaa, että sivut sijoittuvat korkeammalle hakutuloksissa. Kun sivustosi löytyy helpommin hakukoneista, maksettuun mainontaan ei tarvitse käyttää yhtä paljoa rahaa. Laadukkailla kotisivuilla saavutetut hyvät sijoitukset hakukoneissa ovat siis usein kustannustehokas tapa tuoda liikennettä sivustollesi. On kuitenkin hyvä myös muistaa, että tuloksellinen hakukoneoptimointi vaatii jatkuvaa työtä. Jos haluat varmistaa korkean sijoituksen hakukoneissa pitkäaikaisesti, tarjoamme myös hakukoneoptimointipalvelua.

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa edullisia kotisivuja

Hakukoneystävälliset sivut löytyvät helpommin hakukoneista.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Kun tiedät mistä maksat, niin kykenet budjetoimaan menojasi paremmin ja välttämään yllättäviä lisämaksuja. Meiltä saat kotisivut edullisesti ja ilman piilokustannuksia.

Ota yhteyttä, jos tarvitset kotisivut edullisesti.

Me DigiEdustalla suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme helposti muokattavia kotisivuja.

Yhteystiedot

Puhelin: +358 44 731 0390
Sähköposti: [email protected]

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen
[email protected]