de manager etusivu final

DigiEdusta Manager

Hallitse digitaalista näkyvyyttäsi helposti – yhdellä alustalla.

Mikä on DigiEdusta Manager?

DigiEdusta Manager on alusta, jonka avulla voit päivittää kotisivujesi tekstejä ja kuvia, seurata analytiikkaa ja hallinnoida useita sähköpostilaatikoita. Ostaessasi meiltä kotisivut ja kotisivujen ylläpidon, saat käyttöoikeuden DigiEdusta Manageriin.

Millä alustoilla DigiEdusta Manageria voi käyttää?

DigiEdusta Manageria voi käyttää rajoitetusti verkossa sivulla app.digiedusta.fi. Täysimittaista versiota voi käyttää Android-laitteella lataamalla mobiilisovelluksen Google Play Storesta. Tulemme lähiaikoina julkaisemaan DigiEdusta Manager-sovelluksen ladattavaksi myös App Storeen.

google play badge

Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

DigiEdusta Managerilla onnistuu…

Helppo kotisivujen päivittäminen

DigiEdusta Managerissa pystyt päivittämään kotisivujasi reaaliajassa. Muokkaa tekstejä sekä vaihda kuvia kuin sormia napsauttamalla.

Esimerkki nettisivujen muokkaamisesta DigiEdusta Managerilla

Analytiikan seuranta

DigiEdusta Managerilla voit seurata helposti mm. sivustoilla kävijöiden määrää ja käyttäytymistä sekä sivulla vietettyä aikaa, jos sivuillesi on asennettu Google Analytics 4 -analytiikkatyökalu (myydään lisäpalveluna).

Google Analytics 4 DigiEdusta Managerissa

Sähköpostilaatikoiden hallinnointi

DigiEdusta Managerin avulla pääset lukemaan ja lähettämään sähköposteja. Pystyt myös kirjautumaan yrityksesi eri sähköpostilaatikoihin samanaikaisesti, tehden useiden sähköpostilaatikoiden hallinnoinnista helppoa.

Sähköpostinäkymä DigiEdusta Managerissa

Ota yhteyttä, niin laitetaan teidän DigiEdusta kuntoon!