Tietosuojaseloste

Viimeksi päivitetty: 26.2.2024.

Tämä tietosuojaseloste kuvaa miten DigiEdusta kerää, käyttää ja suojaa henkilötietoja. Varmistamme henkilötietojesi yksityisyyden ja suojaamme niitä noudattamalla voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä, kuten yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

1. Rekisterinpitäjä

DigiEdusta Oy
00370 Helsinki
Y-tunnus: 3378689-8

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Markus Wahlman
markus.wahlman@digiedusta.fi

3. Rekisterin nimi

Rekisterin nimi on DigiEdustan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittely

– Kerättävät henkilötiedot

DigiEdusta voi kerätä seuraavia henkilötietoja:
-Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut yhteystiedot.
-Organisaation tiedot, kuten yrityksen nimi ja yhteystiedot.
-Käyttäjätunnukset ja salasanat palveluihimme.
-Palveluidemme käyttöä koskevat tiedot, kuten käyttöhistoria, ostotiedot ja suoritustiedot.
-Verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot, kuten IP-osoitteet, selaintyyppi ja -versio, käyttöjärjestelmä ja viittaava verkkosivusto.
-Muut tiedot, joita annetaan DigiEdustalle suoraan yhteydenoton yhteydessä.

DigiEdusta Manager käyttää ohjelmistorajapintaa, joka ei kerää tai siirrä yksilöitävää tietoa käyttäjästä. Sovellus tallentaa kirjautumistiedot paikallisesti laitteelle.

– Henkilötietojen käyttötarkoitus

DigiEdusta käyttää keräämiään henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

-Palveluiden tarjoaminen ja hallinnointi: Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen, tilausten käsittelyyn, toimitusten hallintaan sekä laskutukseen ja maksujen hallintaan.
-Asiakaspalvelu: Henkilötietoja käytetään asiakaspalvelun tarjoamiseen ja yhteydenottoihin vastaamiseen.
-Markkinointi: Mikäli olet antanut suostumuksesi, käytämme henkilötietoja markkinointiviestinnän lähettämiseen ja tarjousten tiedottamiseen.
-Käyttökokemuksen parantaminen: Keräämme tietoja palveluidemme käytöstä ja suoritustiedoista parantaaksemme käyttökokemusta ja kehittääksemme palveluitamme.
-Verkkosivuston analysointi: Keräämme verkkosivustomme käyttöä koskevia tietoja, kuten IP-osoitteet, selaintiedot ja viittaavat verkkosivustot, jotta voimme analysoida ja parantaa verkkosivustomme toimintaa ja sisältöä.
-Lainsäädännön vaatimusten noudattaminen: Käsittelemme henkilötietoja, kun se on tarpeen sovellettavan lainsäädännön, oikeudellisten velvoitteiden tai viranomaisten pyyntöjen noudattamiseksi.
-Huomioi, että käytämme henkilötietoja ainoastaan liiketoiminnallisesti perustelluissa tarkoituksissa ja noudatamme soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä. Emme käsittele henkilötietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin ilman asianmukaista suostumustasi.

– Henkilötietojen jakaminen

DigiEdusta voi jakaa henkilötietoja seuraavilla tavoilla:

Kolmansien osapuolten palveluntarjoajat: Voimme luovuttaa henkilötietoja valikoitujen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka avustavat meitä tarjoamaan palveluita, kuten maksupalveluntarjoajat, toimitusyritykset ja markkinointitoimistot.

Oikeudelliset velvoitteet: Voimme luovuttaa henkilötietoja, mikäli se on tarpeen noudattaaksemme sovellettavaa lainsäädäntöä, oikeudellista prosessia tai viranomaisten pyyntöä.

Yritysjärjestelyt: Mikäli DigiEdusta osallistuu yrityskauppaan, fuusioon, liiketoimintakauppaan tai vastaavaan tilanteeseen, voimme siirtää henkilötietoja liittyvälle kolmannelle osapuolelle. Tällaisissa tilanteissa huolehdimme asianmukaisista suojatoimenpiteistä henkilötietojesi suojaamiseksi.

– Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten kannalta tai sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojen säilytysajan pituus voi vaihdella riippuen tietojen luonteesta ja käyttötarkoituksesta.

– Henkilötietojen suojaaminen

DigiEdusta toteuttaa asianmukaisia teknisiä toimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, tietojen muuttamiselta, luovuttamiselta tai tuhoamiselta. Näihin toimenpiteisiin kuuluu muun muassa tietojen salaus.

– Evästeet ja seurantatekniikat

DigiEdusta käyttää evästeitä ja muita vastaavia seurantatekniikoita kerätäkseen tietoa verkkosivustomme käytöstä. Käytämme evästeitä palvelun toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin, sekä kerätäksemme tietoa käyttäjien sivuilla tekemistä toiminnoista ja käyttäjän päätelaitteen ominaisuuksista.

Voit lukea lisää evästeistä ja miten käytämme niitä tästä linkistä.

– Tietosuojaoikeudet

Sinulla on tietyt oikeudet henkilötietojesi suhteen, kuten oikeus päästä tietoihin, oikeus tietojen oikaisemiseen ja poistamiseen sekä oikeus vastustaa tietojen käsittelyä. Mikäli haluat käyttää näitä oikeuksia tai saada lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, ole yhteydessä yllä mainittuun rekisteristä vastaavaan yhteyshenkilöön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tietosuojaselosteeseemme liittyen tai haluat käyttää tietosuoja-oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä rekisteristä vastaavaan yhteyshenkilöön.

Pyydämme sinua tutustumaan tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, sillä pidätämme oikeuden päivittää sitä tarvittaessa.

Avaa chat
DigiEdusta
Moi! 👋
Haluatko parantaa yrityksesi digitaalista näkyvyyttä? Laita meille tästä WhatsApp-viestiä, niin laitetaan teidän DigiEdusta kuntoon!