mikaihmeende

Mikä ihmeen DigiEdusta?

Kirjoittanut: Antti
25.10.2023
Lukuaika: 2 min

DigiEdusta – Nettisivuja ammattitaidolla.

Digitaalinen näkyvyys on nykypäivänä liike-elämän keskiössä, joten jokainen kasvua havitteleva yritys tarvitsee toimivat ja helposti tavoitettavat kotisivut. Internet on pullollaan yritysten verkkosivuja, joiden toiminnallisuus ja ulkoasu eivät vastaa nykypäivän standardeja. Ydinliiketoimintaan keskittymisen sijaan yritykset joutuvat siis käyttämään kallisarvoista aikaansa sivujen kanssa painimiseen.

Loimme DigiEdustan halusta luoda ja tarjota korkealaatuisia verkkosivuratkaisuja kaikenlaisille ja kaiken kokoisille yrityksille. Työmme laatu perustuu vahvaan tietotekniseen osaamiseen, taiteelliseen silmään sekä haluun oppia uutta. Haluamme luoda nettisivuja, jotka saumattoman toimivuuden lisäksi heijastavat asiakkaidemme brändiä.

Keitä oikein olemme?

Tiimimme koostuu kahdesta yrittäjästä ja tekniikan ylioppilaasta. Kerromme seuraavaksi hieman itsestämme.

MarkusBlogi

”Moi! Olen Markus, DigiEdustan toimitusjohtaja ja toinen perustajista. Minulla on vahva ohjelmointitausta aina työpöytä- ja mobiilisovelluksista nettisivujen kehittämiseen eri alustoilla. Lisäksi opiskelen diplomi-insinööriksi. DigiEdustalla hoidan nettisivujen teknisen puolen, joka sisältää muun muassa palvelimien konfiguroinnin, päivitykset ja varmuuskopioinnit.”

– Markus Wahlman

anttiblogikuva

”Moro! Mä oon Antti, toinen DigiEdustan perustajista. Nettisivujen tekemisen lisäksi opiskelen tietotekniikan diplomi-insinööriksi, ja mulla on kokemusta myös asiakaspalvelusta ja myynnistä. Idea DigiEdustaan lähti itsellä siitä, että halusin yhdistää yrittäjyyden, teknisen osaamisen ja taiteen.”

– Antti Venäläinen

Kaikki mitä hyvä DigiEdusta tarvitsee.

Anna meidän huolehtia siitä, että nettisivusi toimii ja erottuu joukosta. Keskity olennaiseen.

Avaa chat
DigiEdusta
Moi! 👋
Haluatko parantaa yrityksesi digitaalista näkyvyyttä? Laita meille tästä WhatsApp-viestiä, niin laitetaan teidän DigiEdusta kuntoon!